[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Вопросы по сайту » Корзина » Визнання Землею одного Владики Бога і Господа нашого Ісуса Х
Визнання Землею одного Владики Бога і Господа нашого Ісуса Х
Сергей29 Дата: Четверг, 08.01.2015, 17:02 | Сообщение # 1
Прохожанин
Группа: Проверенные
Сообщений: 12
Подарков: 0
Репутация: 0
Визнання Землею одного Владики Бога і Господа нашого Ісуса Христа

І буде в той день, Я почую, говорить Господь, почую небо, і воно почує землю. (Осія 2.21)
Звертаємось до Тебе, одного Владики Бога і Господа нашого Ісуса Христа, а як Ти Господи сказав, що і Твій і наш Батько на небесах, то ми звертаємось словом, яке Ти поклав нам на серце розуму нашого, взявши мудрість від Тебе з Твого дозволу і хочемо Тобі все сказати у невеликому посланні через Небо, а ти почуєш Небо і даси відповідь Землі. Ми кажемо Тобі лише те, що почули у Тебе, Батьку, бо Ти дозволив нам доглядати за Тобою і передати побачене без страху з великою любов’ю в радості і вірі. Ти привів нас до простоти і в простоті дозволив Тебе пізнати. Ось Ти! У кожному із нас. Все у всьому Христос (помазаник Божий), Він же і Ісус, що означає з нами Бог. Я в Отці , Отець в Мені, а Я в вас. Ось і одне ціле - простота. Ти сказав: що зробиш найменшому, те зробив Мені. Найменший це Ти. Ось і перемога! У найменшому Ти Сам. Один Бог в трьох лицях: Бог Отець, Бог Син і Дух Святий. Ми всі разом на Землі є Твій перший Адам.
Чуєш, чуєш визнання Землі? Бог у простоті. Ми Тебе пізнали. У кожному із нас Ти царюєш, тримаєш свою силу і славу. Батьку, Ти чуєш, Земля кричить і її чує Небо. Коли Ти Батьку, Саваофе, Еммануїле, Ієгово пришлеш Ангелів, то Землі нічого не залишиться робити, як прийняти один одного, прийняти ближнього свого як самого Тебе, Отця, Сина Твого і Духа Святого.
Трійця Свята, прийми це визнання Землі і яви в приході Ангелів, Свою згоду з нами. Дозволь їм прийти і принести мир Землі, новий Твій день, від якого і Земля стане новою, із мертвої воскресне. Батьку, передивись, Земля Тобі кладе три Твоїх вислови. Чи ж не в простоті це Тобі буде звучати? Якщо це Твоє, то Ти обов'язково його приймеш, прийдеш в Ангелах і для Тебе це не буде спокусою, бо воно Твоє. Ти обов'язково прийдеш, а видніше вже грядеш, бо Ти пообіцяв.
Перший Твій вислів: "Не хлібом одним буде жити чоловік, але всяким словом, яке виходить із вуст Божих". Другий вислів: "Не спокушай Господа Бога твого". Третій вислів: "Господу Богу твоєму поклоняйся і Йому одному служи". Бог Отець, Бог Син, Бог Дух Святий, це одне лице, про яке Ти сказав. Ти сказав: "Що зробиш найменшому, те зробив Мені". Тепер розумієте, що Я прийшов за одним, якого ви не розумієте, не приймаєте, не бачите і не любите. Батьку, Твій Син забрав гріхи всього світу на Себе. Значить нам залишив безгрішний, безсмертний світ, виконавши закон. Якби Він хоч одного із нас не простив, то Він би не переміг би смерть. Покажи нам цей світ.
Один Бог Вседержитель в трьох лицях. Ми не розділяємо Твоєї простоти. В цих словах віддаємо Тобі всю повноту Твою і досконалість. То не розділяй, Велика Сило, і нас на Землі. Ми також одне велике ціле. Дай одне розуміння, одну любов, одне серце, одне світло, один дух, один мир, одну радість. Дай нам обіцяне в слові Твоєму нове небо і нову землю. І ми всі приймемо Тебе як Одного Живого Бога Вседержителя і Тобою посланого нам Господа Ісуса Христа нашого. Ти не дав нам вибору полюбити Тебе першого, бо це Ти лишив Собі, це Твоя слава, яка належить лише Тобі. Ось Твої слова: "Прийду, вселюся в них і буду їхнім Богом а вони будуть Моїм народом". Почуй, що Земля знає, що крім Тебе Батьку, Тебе Одного, ніхто їй не потрібний, рівно як і вона нікому. Ждемо Тебе, Господи, Отче, Саваофе, Ісусе Христе і Дух Святий і всі невидимі святі сили всього всесвіту до нас на Землю.
Батьку, ось слова Твоїх пророків минулого про наше сьогодення. Ти його назначив, не відмов нам його побачити.
І буде в той день, говорить Господь, ти будеш кликати Мене: „чоловік мій”, і не будеш більше кликати Мене: ”Ваале*”. І відкину імена Ваалів від вуст її, і не будуть більше згадуватися імена їх. І укладу в той час для них союз із польовими звірами і з птицями небесними, і плазунами по землі; і лук, і меч, і війну знищу від землі тієї, і дам їм жити в безпеці. І обручу тебе Мені повік, і обручу тебе Мені в правді і суді, у благості і милосерді. І обручу тебе Мені у вірності, і ти пізнаєш Господа. І буде в той день, Я почую, говорить Господь, почую небо, і воно почує землю, і земля почує хліб і вино і єлей; а ці почують Ізреель. І посію її для Себе на землі, і помилую Непомиловану, і скажу не Моєму народу: „ти Мій народ”, а він скаже: „Ти мій Бог!”. (Осія 2.16-23)
* Господар мій.
Христос народився! Славімо Його!

Україна, м.Рівне
08.01.2015р.










 
Владимир_Владимир Дата: Вторник, 17.03.2015, 17:47 | Сообщение # 2
Учитель
Группа: Администратор форума
Сообщений: 5378
Подарков: 84
Репутация: 4736
на русский бы язык не помешало бы перевести!!!
 
Африкан_Африканович Дата: Вторник, 17.03.2015, 22:01 | Сообщение # 3
Начинающий
Группа: Проверенные
Сообщений: 45
Подарков: 2
Репутация: 0
Слово Божие никаким переводом не испортишь!

И можете цитировать меня ...
 
alexey957 Дата: Среда, 18.03.2015, 20:55 | Сообщение # 4
Прохожанин
Группа: На заметке
Сообщений: 1291
Подарков: 23
Репутация: 199
Цитата Владимир_Владимир ()
на русский бы язык не помешало бы перевести!!!
Воспользуйтесь переводчиком браузера.
Цитата Африкан_Африканович ()
И можете цитировать меня ..
Ничего к сожалению не меняется,Владимир, ваша надежда на покаяние не оправдалась.
 
Владимир_Владимир Дата: Суббота, 21.03.2015, 13:11 | Сообщение # 5
Учитель
Группа: Администратор форума
Сообщений: 5378
Подарков: 84
Репутация: 4736
Цитата alexey957 ()
Ничего к сожалению не меняется,Владимир, ваша надежда на покаяние не оправдалась.


нууу...... возможно, но не всё так быстро порой происходит как нам этого хочется
 
Форум » Вопросы по сайту » Корзина » Визнання Землею одного Владики Бога і Господа нашого Ісуса Х
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Подпишись на нашу группу в FB