Сергей29
|
Дата: Среда, 10.12.2014, 14:02 | Сообщение # 1 |
Прохожанин
|
День Божий на дворі
Ти дав нам Світло і забираєш, Чому? Питає світ. А Ти мовчиш, неначе Ти не знаєш, А біль Тебе шукає і кричить.
Ой не ховайся Слава в Силі, Давно обіцяна вікам. Яви Свою могутність милу, Ти Ангелів пошли, прийди і Сам.
Сказав же Ти, що вже нікому, Свою Ти славу не даси. То просимо Тебе без слова, Прийди і біль Свою візьми.
Без слів душа перед Тобою, Лише торкнись, віддасть усе. І голос Бога лиш Живого, Заполонить все мертве і пусте.
Земля від важких снів проснеться, Здригнеться ад і закричить. Тобі все віддаю, Владико, Від днів Адама, аж до цих.
І нове Небо і Земля вся нова, І скинія, що Божа то й людська. Невістка приготовлена для Мужа, Стара Земля минула і пройшла.
І очі вже без сліз, Плачу і крику ми не чуєм. Хвороби зникли, як і смерть, І голос з Неба – завершилось.
Ти так звелів уже давно, І нам сказав, що буде нині. Тебе чекаємо й ждемо, І бачим всіх в Новім Єрусалимі. Віру вашу, що й Мою із Батьком, Назавжди Я з’єднав для всіх. Слова – благословляю щастям, Віднині Я даю назавжди для Землі.
І хто змінити їх захоче, І хто спитає – поясни. Усе сказав – у відповідь почують, День Божий на дворі.
І як Аггею Я сказав, І небо й землю, море й сушу. Народи всі Я потрясу, І бажаного в славі приведу.
І там, де мир Свій покладу, Останній храм Я побудую. І слави в ньому більше буде, Ніж в попередньому – це Я кажу, вам, люди.
І ви, священики, з колін земних, В останній храм ви не ввійдете. Я вас просив закрити гріх, А ви невпинно жало точите ще все.
Ось печать Свою поставив, Й пору назначив Свою. Як добре, що про день ви не сказали, Лишивши славу всю Отцю.
Нині Небо і Земля торжествує, По всій Землі пошлю цей спів. І кожне серденька почує, Що Син Мій в новім Храмі сів.
Новий бо Храм, в Новім Єрусалимі, Обітниця батькам твоїм, о Яків Мій, Беру тебе на руки Мій Ізраїль, З усіх земель несу тебе туди.
Україна, м.Рівне 10.12.2014р.
|
|
| |
Владимир_Владимир
|
Дата: Четверг, 11.12.2014, 18:23 | Сообщение # 2 |
Учитель
|
Сергей29, я не умею например читать на украинском.....
|
|
| |
AnD
|
Дата: Четверг, 11.12.2014, 18:46 | Сообщение # 3 |
Учитель
|
прошу кто знает украинский язык, переведите на русский.. спасибо..
|
|
| |