Сергей29
|
Дата: Четверг, 11.12.2014, 17:45 | Сообщение # 1 |
Прохожанин
|
ЛИСТОПАД ВІКІВ
Листопад – сильнішої пори немає, Старе він листя все зриває. І сильний був Він і тоді, Як на Голгофі всі кричали: «Розіпни»!
І батько Мій і Я, Ми зрозуміли до кінця, Що в просьбі вашій біль велика. І раду радимо для вас, Приймайте Царство в цей же час.
І там Листопад розкричався, Пожовкле листя і старе. Хотів зірвати Я для вас, Та лише пам’ятником став той час.
Апостолам, пророкам, учням, Дав святі слова. По всьому світу ви йдіть, Старе ви листя з дерев рвіть.
В роботі цій ви обережність зберігайте, Хто зло вам дасть, любов’ю ви віддайте. Цим старий одяг знищите у всіх, І стане сильним Новий Заповіт.
Закипіла вся робота мило, Листопад розправив крила. Полетів по всій Землі, Аж до нині ще в путі.
Листопад назад глянув примхливо, Що ж то люди наробили? Гілля все у землю вгнулось, Старим листям задихнулось.
Я не Сам, а Дух із Батьком, Вас просив й казав не раз. Листя все старе зривати, І палити в той же час. За негожу цю роботу, Щоб Листопад завершити. Батько наш іде з Небес, Щоб зрадів наш світ увесь.
Вогонь великий розкладає, Горить, по всій Землі палає. І блискавка, усім в уздогін, Благословенний Божий Дім.
Легенько захиталось гілля, Святий Іуда прошепотів здаля. Кінчився довгий Листопад, Вдягайте всі нове вбрання.
Це не в сні, а на яву, Гора упала до долини. Кривизна – на прямім шляху, І жало смерті – в домовину.
Видіння Якова, що в Вефелі, збулося, Драбина від Землі до Неба простяглася. І Ангели по ній все ходять, Щоб радість повернулась людям.
І довгий Листопад в страху він бачив, За Листопадом в Божий Дім ввійшов. Небесні двері Ангели відкрили, Що є дверми в Новий Єрусалим.
Я Бог Авраама, Ісака батька твого, Не слово обіцянок Я приніс. А діло рук у Царстві Свому, Ізраїль Мій, віднині Я даю тобі.
Україна, м. Рівне 11.12.2014р.
|
|
| |
Владимир_Владимир
|
Дата: Четверг, 11.12.2014, 18:23 | Сообщение # 2 |
Учитель
|
Сергей29, вы хотите размещать стихи на форуме???
|
|
| |
AnD
|
Дата: Четверг, 11.12.2014, 18:49 | Сообщение # 3 |
Учитель
|
Уважаемый Сергей29, мне к вам огромная просьба, если вы пишете стихи, то помещайте эти стихи в раздел СТИХИ.. спасибо за внимание...
|
|
| |
VeD
|
Дата: Пятница, 12.12.2014, 19:47 | Сообщение # 4 |
Разумный
|
Или можно размещать на новом сайте стихов - http://stihi.fon-ki.com/ предваритель написав мне, что бы обяснить как и что добавлять.
|
|
| |
AnD
|
Дата: Суббота, 13.12.2014, 09:50 | Сообщение # 5 |
Учитель
|
VeD а что за сайт стихов?
|
|
| |